Disclaimer

Deze actie wordt georganiseert door JaykenBE & Hypersnap vzw

Algemene voorwaarden

• Alle donaties zijn vrijblijvend en non-refundable. Er worden géén fiscale fiches noch facturen uitgereikt voor de donaties.

• Alle donaties worden tijdelijk verzameld door de organisatie, en zullen na afloop van deze actie in één bedrag doorgestort worden naar Monsieur Gustave VZW. Bij elke donatie moeten we echter transactiekosten aftrekken, om de werking van onze betaalprovider te kunnen vergoeden. Omdat transparantie ook belangrijk is kunnen jullie de details van deze transacties opvragen tot 2 weken na afloop van deze actie, contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de donaties te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 maand na afloop van de actie. Nadien worden ze onheroepelijk verwijderd. Bovendien zullen ze enkel gebruikt worden indien er zich een probleem voordoet bij de donatie, en niet voor commerciële communicatie. 

• Elke streamer is individueel verantwoordelijk voor hun eigen content op hun eigen kanalen. Eventueel inhoudelijke problemen, noch andere issues die je zou kunnen hebben met de individuele streamers, vallen niet te verhalen op de vzw Hypersnap, noch de organisatie of vrijwilligers van "Dogtober".