Disclaimer

Deze actie wordt georganiseerd door Hypersnap vzw in samenwerking met JaykenBE

LEGAL INFO Hypersnap:
Hypersnap vzw 
KBO: 0790.765.477
Havenkant 24/0403, 3000 Leuven

CONTACT GEGEVENS VZW:
hallo@hypersnap.be
0485 94 45 36
Discord: jampersant

CONTACT GEGEVENS JAYKEN:
jaykenbe@gmail.com
Phone/Whatsapp op aanvraag
Discord: jaykenbe

 

Algemene voorwaarden

• Alle donaties zijn vrijblijvend en non-refundable. Er worden géén fiscale fiches uitgereikt voor de donaties. In uitzonderlijke gevallen kunnen er facturen gemaakt worden, contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Alle donaties worden tijdelijk verzameld door de organisatie, en zullen na afloop van deze actie in één bedrag doorgestort worden naar Monsieur Gustave VZW. Bij elke donatie moeten we echter transactiekosten aftrekken, om de werking van onze betaalprovider te kunnen vergoeden. Omdat transparantie ook belangrijk is kunnen jullie de details van deze transacties opvragen tot 2 weken na afloop van deze actie, contacteer hiervoor op hallo@hypersnap.be de medewerkers van de vzw Hypersnap.

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de donaties te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 jaar na afloop van de actie. Nadien worden ze onherroepelijk verwijderd. Bovendien zullen ze enkel aangewend worden indien er zich een probleem voordoet bij de donatie. 

• Daar waar er privégegevens opgevraagd worden om de verwerking van de giveaways te kunnen voorzien, zullen deze gegevens enkel opgeslagen worden tot max 1 maand na uitzenden van het pakje. Deze regel trachten we ook op te leggen aan eventuele partners of sponsors waar we mee zouden samenwerken.

• Elke streamer is individueel verantwoordelijk voor hun eigen content op hun eigen kanalen. Eventueel inhoudelijke problemen, noch andere issues die je zou kunnen hebben met de individuele streamers, vallen niet te verhalen op de vzw Hypersnap, noch de organisatie of vrijwilligers van "Dogtober".